KICKBOXING: Gala de Kickbox K1 App Fight Night 01! Analiză la „cald” cu maestru Paul Florean! | OBSERVATORUL de CLUJ

În data de 08.10.2018 la Brașov într-un loc special, Lux Davina, a avut loc Gala de Kickbox K1 App Fight Night 01, organizata de promotorul Alin Pricopie.

Au fot 14 meciuri spectaculoase și echilibrate, unde Clubul Firekick-boxing Gherla, condus de maestru mPaul Florean, împreună cu sportivul Marton Alexandru „The Straton” 27 ani a participat în meciul cu numărul 6 pe care l-am câștigat după trei runde nu foarte spectaculoase dar inteligente, pentru ca urmează alte 3 meciuri și nu am vrut sa apară accidentări.

„Am ales acesta abordare împotriva luptătorului bistrițean Suru Bogdan de la Profesional Fight Bistrița condus de Ionel Burduhos, deoarece cunoșteam bine situația pregătirii fizice a adversarului și ne așteptăm să cedeze fizic din a doua runda. Decizia a fost una de 3-0 în favoarea noastră” a declarat pentru OBSERVATORUL de CLUJ, maestrul Paul Florean

În deschiderea Galei au luptat 2 debutanți, apoi a urmat piramida la 67 kg care a fost una foarte disputată și câștigată de luptătorul constănțean Mădălin Craciunita de la Keru Kento.

Nume mari ca și Ivan Naccari, Amasio Paraschiv, Ostroveanu, Nino au ridicat sala în picioare, un public de peste 1200 spectatori care au plătit un bilet cuprins între 50 lei și 250 lei.

„O super gală organizată foarte bine de către Alin Pricopie pe care îl felicit. Mulțumim Pro Nutrition pentru implicarea în pregătirea noastră, mulțumim Gherlenilor și nu numai, oamenilor care ne susțin în proiectele noastre sportive”, a ţinut să mai precizeze, maestrul Paul Florean

Autor: ObiectivCj

Câinele de pază al democrației

Lasă un comentariu